Vi kontakter dig indenfor 24 timer med et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et rent arbejdsmiljø med byggepladsrengøring

Har du eller dine medarbejdere ikke tid til at holde skurvogne og toiletter rene? Eller har I generelt brug for hjælp til rengøring, når I er færdige med et byggeprojekt? Med os som samarbejdspartner på byggepladsen kan du og dine håndværkere fokusere fuldstændigt på byggeprojektet, da I ikke skal bruge kræfter på rengøring. Sådan som det bør være. 

Vi tilbyder forskellige services inden for byggepladsrengøring med det formål at opretholde et rent arbejdsmiljø på byggepladsen og at efterlade et rent resultat til dine kunder. God rengøring er en del af indtrykket, når en færdig opgave bliver overleveret. Det tager vi gerne hånd om, da rengøring er det, vi holder af at lave til daglig. 

Du kan trygt benytte os til byggepladsrengøring, da vores personale alle er professionelle, uddannede og erfarne, ligesom de godt ved, hvordan de skal begå sig på en byggeplads, og hvad de derfor skal være opmærksomme på. 

Pris på rengøring af byggeplads

349,- Pr. time

Priser fra

  • Miljøvenlige midler

  • Kompetente rengøringsfolk

  • Rengøring af skurvogne

  • Rengøring af container

  • Efterrengøring af byggeplads

Giv medarbejderne motivation med grundig og veludført rengøring 

Er det normalt meget beskidt, når du og medarbejderne går hjem efter en travl dag på byggepladsen? Det er også det, dine medarbejdere møder ind til igen næste dag, hvis ikke du eller et professionelt team tager sig af det og sørger for, at der er opryddet og rent igen til næste dag. 

Selvom det kan virke som en mindre ting er rengøring en del af det samlede billede, når det kommer til trivsel på arbejdspladsen og optimering af arbejdsgangen. Der er ingen, der har lyst til at møde ind til en badevogn, der er beskidt, og hvor støvet driver ned langs væggene, eller hvor skurvognen roder og er beskidt. Det skaber unødig irritation. 

Ved at hyre et professionelt firma til byggepladsrengøring sørger du for at give dine medarbejdere optimale arbejdsvilkår, så de kan koncentrere sig om og have energi til at udføre deres arbejde. 

Vi udfører ofte rengøring på byggepladser og ved, hvad der skal til for at skabe de optimale forhold, så hver dag om muligt startes på bedst mulige måde. Har du brug for slutrengøring, inden du og medarbejderne rykker videre til næste opgave, er det også noget, vi tager effektivt hånd om.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på byggepladsrengøring 

Med stramme tidsplaner og deadlines der skal overholdes, kan vi godt forstå, hvis du nedprioriterer at udføre rengøring i badevogne, skurvogne og toiletvogne. Vi har forståelse for, at tempoet er højt, og at det derfor går udover rengøringen. Her hjælper vi hellere end gerne til, da det ikke behøver at være sådan. 

Vi kommer hellere end gerne med et godt og uforpligtende tilbud på byggepladsrengøring. Tilbuddet bliver skræddersyet efter, hvad du har behov for i det daglige. Lyder det som noget for dig, og har du brug for nogen, der hurtigst muligt kan træde til, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi garanterer, at rengøringen er helt i top, og den bliver udført efter de behov, du og dine medarbejdere har. 

Vi ser frem til at gøre rent for dig!

1000+ tilfredse klienter

Anmeldelser fra virksomheder og privatpersoner

DANSKE VIRKSOMHEDERS FASTE FORTRUKNE RENGØRINGSPARTNER