Vi kontakter dig indenfor 24 timer med et gratis og uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring i restaurant sikrer god hygiejne for køkkenfolk og gæster

Hvis du driver en restaurant, som du gerne vil have altid tager sig godt ud, er du havnet det helt rette sted. Vi har nemlig stor erfaring med rengøring af restaurant og tager os derfor gerne af dag-til-dag rengøring samt jævnlig hovedrengøring. 

 

I en restaurant er det vigtigt, at rengøringen er helt på plads. Det er ikke kun rart for gæsterne, men også for dine medarbejdere som dermed altid møder ind til et rengjort arbejdsmiljø. Når det så er sagt, er vi også meget opmærksomme på de stramme regler og krav, der er til rengøring i restauranter. Dette har vi helt styr på og sørger derfor for at komme rundt i alle hjørner og kanter, ligesom vi benytter os af gode og skrappe rengøringsmidler. 

Det er vigtigt for os at nævne, at vi har en stor forståelse for, at restauranter har forskellige behov og ønsker. Derfor er vi altid fleksible med vores arbejdstider, som vi tilpasser efter, hvornår det er bedst for dig, at vi kommer forbi med gulvmoppen og kluden. 

Overlad rengøringen til professionelle rengøringsfolk, hvorfor du ikke behøves at gamble med hygiejne. Rengøringsfolkene fra Cleanix har rengjort adskillige restauranter, og kan derfor garantere en glad smiley fra fødevarestyrelsen. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til at gøre din restaurant renere.

Pris på rengøring af restaurant

349,- Pr. time

Priser fra

  • Miljøvenlige midler

  • Kompetente rengøringsfolk

  • Grundig rengøring af køkken

  • Rengøring af kølerrum

  • Rengøring af spiselokale

  • Garanti for glad smiley fra fødevarestyrelsen

1000+ tilfredse klienter

Anmeldelser fra virksomheder og privatpersoner

DANSKE VIRKSOMHEDERS FASTE FORTRUKNE RENGØRINGSPARTNER